„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

sâmbătă, 14 mai 2011

Noaptea Muzeelor!








A VII-a ediţie a manifestării internaţionale „Noaptea Muzeelor”, s-a desfăşurat astăzi, 14 mai, la Târgovişte. Organizatorii, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, în colaborare cu Centrul de Cultură Dâmboviţa, au amplasat o scenă chiar în curtea Muzeelor de Artă şi de Istorie, acolo unde noi, cei de la Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor am susţinut un program artistic de două ore. Binecunoscutul eveniment, „Noaptea Muzeelor”, este sărbătorit de aproximativ 3.000 de muzee din Europa.
Copiii şi adolescenţii din Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor au primit aplauze, după ce au demonstrat că ştiu recita, dansa şi cânta. I-am chemat alături de noi şi pe directorul Muzeului de istorie, Ovidiu Cârstina, dar şi pe directorul Centrului Cultural Dâmboviţa, Mircea Niţă, pentru a rosti câteva cuvinte despre „Noaptea Muzeelor”!
Răspundem cu drag de fiecare dată invitaţiilor primite din partea Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” sau a Centrului de Cultură Dâmboviţa, deoarece colaborarea noastră este una veche şi frumoasă!
Vă prezentăm câteva fotografii de la „Noaptea Muzeelor”, Târgovişte, 2011!