„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 14 noiembrie 2010












O duminică minunată şi fără prea multe "surprize" am petrecut astăzi alături de colegii mei de la Clubul Victorioşilor şi Şcoala Micilor Vedete! Emisiunea "Clubul Victorioşilor" este urmărită de foarte mulţi telespectori atât din ţară, cât şi din străinătate!
Atât platoul cât şi parcarea televiziunii ColumnaTv au fost astăzi pline!
Andrada şi Laura, două adolesente din Buciumeni ne-au fost astăzi alături. Ne-au povestit câte ceva despre ele, despre pasiunile lor şi ne-au recitat câte o poezie scrisă de Adrian Păunescu. Raul, fratele Ralucăi Rogojină, a revenit după o mai lungă pauză în care a fost ocupat cu gradiniţa, iar Gabi a fost şi ea din nou cu noi. Ada, cea mai nouă prietenă grupului nostru, s-a aflat pentru prima dată întru-un platou de televiziune, dar, fără prea multe emoţii ne-a recitat o poezioară! Alexia şi Andrei Iordan, foşti componenţi ai grupului, au salutat telespectatorii şi le-au oferit zâmbetele lor de copii! Ada şi Roberta, vechile prietene din Voineşti, au revenit şi ele printre noi şi au fost prezente în emisiunea de astăzi!
Despre veteranii şi mai vechii componenţi ai grupului pot spune numai că au evoluat cu mândrie şi cu eleganţă ca de fiecare dată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu