„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

marți, 23 august 2011

Câmpina a găzduit orăşelul Mix Music Evolution!
















Vineri, 19, sâmbătă, 20 şi duminică, 21 august 2011, orăşelul Mix Music Evolution a ajuns şi în al 17-lea oraş: Câmpina! Platoul Muscel, locaţia unde orăşelul s-a amplasat, a fost plin în toate trei serile.
Vineri, Victor Mihalache a realizat momente de animaţie cu ajutorul Denisei şi Biancăi, două adolescente frumoase şi talentate, care au şi cântat spre seară! Spectatorii au avut parte de concursuri de limbo-dance şi de cursa cu perechea în spate. Dj Jungle a continuat apoi cu un program de mixaje la care publicul a participat!
Ştefania Rareş a cântat apoi melodii moldoveneşti. Uni-k şi dansatoarele ei au continuat programul artistic. Jean de la Craiova a oferit spectatorilor melodii de dragoste, de părinţi, de străinătate, care au fost primite exact aşa cum trebuie! Minunatul spectacol s-a încheiat cu un show care a cuprins de toate, oferit de Keo, Alexandra Ungureanu şi Skizzo Skillz!

Sâmbătă, două reprezentate ale Clubului Victorioşilor, Adelina Zamfir şi Cristina Ilie, au fost prezente în orăşelul Mix Music Evolution! Au realizat pictuură pe faţă şi modelaj de baloane pentru cei mai mici dintre spectatori! Adelina a şi cântat, demonstrându-le spectatorilor că „fiecare zi sub soare e o sărbătoare”!
Cristina Darha şi „Hangiţele” ei au dăruit melodii pe ritmuri etno. Trupa „Honey”, instruită de Săndel Bălan a atras privirile tuturor. Fetele din trupă au oferit câteva melodii de muzică uşoară!
Alin le-a cântat celor prezenţi la spectacol despre iubire şi distracţie! Apoi, am fost „plecaţi” prin toate colţurile ţării cu ajutorul Andreei Bălan, a lui Petrişor şi a frumoaselor dansatoare!
Dj Jungle i-a „agitat” pe urmă pe toţi cu muzica pe care a mixat-o!

Duminică, după animaţia pe care Victor Mihalache o realizează în fiecare zi de weekend, de data aceasta
cu concurs de sărit coarda şi trasul cu sfoara, au evoluat: Cristina Ilie, Bianca şi Denisa Ciudin şi trupa de dans „Crazy Girls” din Câmpina.
Claudia Ghiţulescu şi „Sânzienele” i-au invitat pe spectatori la cântec şi dans etno. Cu muzica populară a fost responsabilă Elisabeta Turcu, care a susţinut un recital extraordinar! Dj Jungle a ridicat la dans pe fiecare în parte, iar după, trupa Proconsul şi-a făcut treaba aşa cum trebuie: cu cântece speciale şi cu binecuvântări binevenite!

Seara de duminică s-a încheiat, aşa cum era şi normal, cu un minunat foc de artificii fotografiat şi filmat de toată lumea!

Câmpina a rămas cu bine. Orăşelul Mix Music Evolution îşi continuă drumul!