„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

joi, 31 mai 2012

"Clubul Victorioşilor" la "Seara Favorită"















Într-o emisiune dedicată copilăriei, miercuri, 30 mai 2012, componenţii Şcolii Micilor Vedete şi cei ai Clubului Victorioşilor au fost prezenţi, cu mic şi mare, la Favorit Tv, la emisiunea realizată de Silvana Rîciu, "Seara Favorită", începând cu ora 19.00. Ediţia a fost organizată şi propusă de domnul Ioan Alungulesei şi de domnul Victor Mihalache.
Rând pe rând, timp de trei ore, copiii şi adolescenţii "victorioşi" au evoluat cu melodii de muzică populară şi etno. Cei care au cântat muzică populară s-au putut prezenta cu melodii noi, înregistrate cu orchestra populară condusă de Marian Mateescu, în urmă cu o săptămână.
Echipa Favorit a rămas impresionată şi ne-a felicitat pe toţi pentru felul în care ne-am prezentat.
A fost o emisiune reuşită, plină de copilărie, cu Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor, reprezentată prin: Anisia Dobra, Medeea Melinte, Cătălina Stroie, Raluca Petre, Radu Iordache, Andreea Antonescu, Elena Molea (Caransebeş, însoţită şi de doamna educatoare Maria Bîrză), Cristi Alungulesei, Aida Creţu, Laura Stăncescu, Cristina Ilie, Bianca Moroe, Denisa Iordache, Raluca Rogojină şi Iuliana Ilie şi bineînţeles îndrumaţi de domnul Victor Mihalache, care a fost prezent în emisiune, dar şi de doamna Viorica Mihalache, care s-a aflat în faţa televizorului, dar cu sufletul alături de noi! 
Mulţumiri şi felicitări tuturor!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu