„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

luni, 7 mai 2012

Invitaţie la "Ziua Zâmbetului de copil" Piatra Neamţ



Altă zi full pentru Arenele de Joacă JUNIOR, Clubul Victorioşilor şi Teatrul "Junior"

   Duminică, 6 mai, în timp ce la Columna Tv se difuza emisiunea "Clubul Victorioşilor", la Arenele de Joacă JUNIOR avea loc petrecerea Vistiniei. Ea a împlinit 9 ani şi a petrecut din plin alături de colegii şi de prietenii ei. Apoi, echipa de Ursitoare a Clubului Victorioşilor ( Cristina, Laura şi Georgiana ). împreună cu Victor, Pedro şi Vali, s-a deplasat la restaurantul "Casa Domnească" din Târgovişte, la botezul Mariei Antonia. A fost o petrecere reuşită şi împlinită.









Două zile super-încărcate pentru Teatrul "Junior" şi Clubul Victorioşilor


  Vineri, 04 şi sâmbătă, 05 mai au fost două zile "de foc" pentru Arenele de Joacă JUNIOR, Teatrul "Junior" şi Clubul Victorioşilor. Vineri, după orele de curs, Şcoala din Şuţa Olteni ( com. Lucieni ) a găzduit Arenele "Junior". Aşa de mare a fost bucuria copiilor de la grădiniţa şi şcoala din localitate, încât nu poate fi descrisă în cuvinte. La final, după joacă, mini-discotecă, jocuri, concursuri şi animaţie, domnul primar Gheorghe Mocănescu le-a oferi frumoase daruri ( ghiozdane şi penare ).
   De la ora 16,oo, Cristina Ilie şi Victor Mihalache au prezentat la Aninoasa manifestarea complexă " Sport, Tinereţe şi Frumuseţe în Aninoasa". CRBL a fost invitat de onoare, iar domnul primar Constantin Maricescu a dăruit tuturor o seară de neuitat.
   Şi vineri şi sâmbătă Viorica Mihalache a avut repetiţii cu toţi victorioşii, iar sâmbătă, de la ora 14,oo, Alexandra şi-a serbat împlinirrea celor nouă anişori la Arenele de Joacă JUNIOR. A fost o petrecere minunată, o adevărată lecţie de prietenie şi de eleganţă.