„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

luni, 23 august 2010

Să nu uităm să le fim aproape celor dragi... contează!


Nici nu mai ştiu a câta oară îmi dau seama că ar trebui să am mai multă grijă de cei din jurul meu, să mă port mai frumos cu ei, să le spun mai mereu cuvinte frumoase, să-i fac să se simtă bine... Întotdeauna mi-am dorit mai mult de la mine şi mi-am spus că niciodată nu am ţinut la cei din jurul meu îndeajuns de mult!
Prietenii, familia, colegii, mereu am ţinut cont de ei şi mereu am vrut să le fie bine! Iar acum, cred că ar trebui să deschid puţin mai mult ochii şi să văd că un prieten are nevoie de mult sprijin... poate mai mult ca niciodată! Are nevoie acum... când totul i se pare absurd şi la fel... când are impresia că totul se prăbuşeşte-n jurul ei, că nimic nu mai are rost şi că pentru ea, pentru familia ei, Dumnezeu a fost ocupat, sau e în continuare... E greu... e foarte greu să treci prin clipe asemănătoare, e greu să poţi să treci peste cu capul sus, e imposibil să uiţi!
Şi când te gândeşti că totul se rezumă la o clipă de neatenţie, că se pot întâmpla lucruri neplăcute într-un moment neprevăzut...

Georgiana, nici nu ştiu cât de mult te ajută aceste rânduri acum, în momente ca acestea, dar sunt sigură că ai nevoie de sprijinul nostru! Şi vreau să ştii că noi, toţi din "Şcoala micilor vedete" şi "Clubul victorioşilor", îţi suntem alături ţie, familiei şi apropiaţilor tăi! Să fii tare! Totul merge mai departe! O să fie bine, Georgiana! Dumnezeu să-l ierte pe tatăl tău! Sincere condoleanţe!