„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

duminică, 19 iunie 2011

Activitate permanentă la Clubul Victorioşilor!

Nici nu contează dacă de la şcoală/grădiniţă avem vacanţă. La Clubul Victorioşilor activitatea-i în toi oricând. Începând de marţi, 21 iunie, la sediul Teatrului „Junior”, la Casa Sindicatelor din Tărgovişte, dăm startul clubului de vacanţă pe care îl organizăm şi la care pot participa copiii care doresc să se distreze, să înveţe şi să petreacă momente frumoase alături de noi.

Am arătat fotografii şi am povestit astăzi în emisiune despre toate manifestările la care am participat săptămâna aceasta. Am început cu evenimentul „Revigorarea cântecului şi dansului popular românesc în comunităţile săteşti”, care a avut loc miercuri, 15 iunie, la Căminul Cultural din Dragomireşti.
Apoi am vorbit despre ziua de joi, 16 iunie, când la Lucieni, la iniţiativa domnului primar Gheorghe Mocănescu, a avut loc înălţarea, dezvelirea şi sfinţirea bustului lui Vlad Ţepeş, lucrare în bronz realizată de Corneliu Nicolae Negoiescu.
L-am felicitat şi aplaudat cu toţii pe Radu Iordache, care s-a întors victorios de la festivalul „Ceapa de aur” de la Făgăraş. A obţinut premiul special al juriului şi trofeul, o ceapă de aur!
Am vorbit despre vacanţa care tocmai a venit, dar şi despre anul şcolar care s-a încheiat cu rezultate foarte bune! Raluca Rogojină(a terminat clasa a IV) şi Andreea Antonescu(a trerminat clasa I) ne-au arătat diplomele cu locul I, dar şi carnetele de note în care aveau calificativul F.B pe linie! Felicitări!
Nici Elena nu s-a lăsat mai prejos şi ne-a demonstrat şi ea, prin diploma de excelenţă pe care a primit-o de la grădiniţă, că a terminat anul cu rezultate de excepţie!
Raluca Petre, Maria, Mirela, Elena, Ioana, Medeea, Anisia, Radu, Cosmin, Raluca Rogojină, Bianca Moroe, Andreea Gheorghe şi Bianca Cristea au fost copiii şi adolescennţii prezenţi în emisiunea de astăzi!
Emisiunea a fost moderată de Andreea Antonescu şi de subsemnata, Cristina Ilie, deoarece domnul Victor Mihalache este plecat la Roşiori de Vede, aşa cum bine ştiţi, în cadrul mareului turneu Mix Music Evolution!
Fotografiile de mai jos au fost realizate de doamna Vio, cea care a avut grijă ca totul să meargă "ca pe roate"!