„A face, nu a spune, înseamnă a deveni!” - Arsenie Papacioc

marți, 25 mai 2010

Oofff, cred că astăzi am avut cele mai mari emoţii de până acum. Alături de Alexandra Chira, o colegă de cântec din Ardeal, am prezentat o emisiune pentru copii care va fi difuzată pe Favorit de 1 iunie. Mi-au fost aproape şi colegii mei de la Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor, alături de care am cântat 2 melodii de grup.



A fost o zi minunată, plină de emoţii, plină de momente pe care promit că nu o să le uit niciodată! Iar după cum spunea şi domnul director de acolo, deja mă simt ca acasă la Favorit! Mi-aş dori ca aceste legături să rămână strâns păstrate!

Îmi spunea dl Victor înainte cu câteva zile, că dacă pierd acest "tren", n-o să-l mai prind niciodată... iar eu consider că l-am prins, că nu l-am lăsat să-mi scape!
Cu ajutorul oamenilor care mă iubesc, am reuşit să fiu eu, să fiu acolo unde a trebuit sa fiu! Am reuşit să prind trenul care pentru alţii nu s-a ivit niciodată. Am reuşit, din fericire, să nu pierd ocazia să demonstrez că pot, să demostrez că pot să fac şi asta... "că doar pentru asta cresc!"



Joi, când dl Victor mi-a dat vestea că o să prezint emisiunea respectivă, recunosc că nu am stat să conştientizez şi sacrificiile care vor trebui făcute pentru tot momentul în sine! Încetul cu încetul, apropiindu-se ziua de azi, (marţi, 25 mai), am început să-mi dau seama că nu e chiar atât de uşor precum părea la început, că "Dumnezeu îmi dă, dar nu-mi bagă şi-n traistă!" Şi a trebuit să muncesc, să stau şi să pun la punct toate momentele pe care vroiam să le prezint acolo!




Dar nu vă mai spun foarte multe, vă invit să ne urmăriţi pe 1 iunie, la ora 20, la televiziunea Favorit, televiziunea cântecelor noastre!